onsdag den 17. august 2011

Rejsefeber anno 2011Synes jeg er ved at blive ramt af en smule rejsefeber, nu her hvor alle (eller i hvert fald nogle stykker) er taget afsted/på vej ud i den store verden for at opleve en masse spændende ting og sager. De sidste fire-fem år har jeg været på en del fantastiske, lærerige og mindeværdige rejser, mange af dem i forbindelse med skole/efterskole/gymnasium, så det er nok fordi jeg er blevet for godt vant, men det sidste års tid har glimret ved sit fravær af udlandsture.. Heldigvis skal jeg afsted til Nordvestjylland i næste uge med nogle gode veninder, og det er vel også næsten udlandet - i hvert fald Udkantsdanmark (skal ikke snakke for højt selv - jeg bor på en mark..)

En god rejse indeholder.. 

Natur - Canada 2006

Kultur - Egypten 2010


.. og godt selskab - Istanbul & Rom 2010

Derudover gør det selvfølgelig ikke noget at der er en smule godt vejr (dette krav synes at være vokset proportionelt med årets ringe danske sommervejr), god mad, en pool, lidt shoppingmuligheder, en god bog, spas og løjer og selvfølgelig også tid til afslapning. Men man kan jo ikke få det hele hver gang!

Næste uges tur kommer forhåbentlig til at leve op til en del af disse krav - det gode selskab, natur, spas og løjer samt tid til afslapning er der i hvert fald lagt op til. Derudover er det måske allerede en god idé at begynde at krydse fingre for det gode vejr.. :)

2 kommentarer:

  1. Jeg håber i hvert fald på godt vejr! :)

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig virkelig til vi skal afsted! Havde aldrig troet at jeg rent faktisk skulle finde mig selv glæde mig til det blev mandag hehe :b
    - Og uden at jinxe det (I MEAN IT!!!) så tyder det faktisk umiddelbart på at det bliver godt vejr i næste uge! xD

    Og så kan jeg simpelthen hen bare ikke lade være med at grine vildt og små-voldsomt over det billede fra Istanbul haha. Hold nu op det var en dejlig tur! (:

    SvarSlet