onsdag den 19. januar 2011

Fridag!

Så fik man sørme fri fra skole på sådan en ellers ganske almindelig onsdag.. Det er selvfølgelig synd for ens lærere at de skal være syge, men når det ender med at de alle sammen er det samme dag, så man får en dag derhjemme forærende er det svært at klage! :o)

Indtil videre har jeg brugt dagen på lektier og diverse praktiske ting, som f.eks. oprydning og støvsugning (det trængte der til..) Jeg har også fået hængt min nye lovely kalender fra yes and yes op, og i den forbindelse fik jeg lige lyst til at vise jer lidt af mit værelse. Jeg er specielt glad for det ene hjørne, der er over mit skrivebord og den vej jeg som oftest kigger (undskyld på forhånd for den dårlige billedkvalitet, billederne er taget med mobilkamera):


Umiddelbart ser det lidt rodet ud, men det er fordi jeg efterhånden har fået samlet en hel masse minder, billeder, citater, gøgl, sjov og spas der gerne skulle gøre mig i godt humør. Et lille udpluk:


1. Et (faktisk ret grimt!) kunstigt træ, som jeg ikke kan huske hvor jeg har fået fra, men som skræmmende nok er blevet en fast bestanddel af min indretning? 
2. Mit nuværende "inspiration board" - man kan vel næsten kalde denne udgave en blog edition!


3. Blandede billeder fra mit efterskoleår, for efterhånden 3 år siden!
4. Et fantastisk flot postkort, som jeg forelskede mig i ved første øjekast, og derfor har fået sat i glas og ramme. Har altid syntes der var noget Mika'ish over det! 
5. Billeder fra London, parfumer og flinke efterskolevenner! 
6. Og sidst, men ikke mindst, januar måneds illustration på min nye kalender! Love it! :)

Sådan ser mit værelse (eller i hvert fald en del af det) altså ud.. Nu må jeg hellere komme videre i teksten, og få brugt resten af min fridag på noget lidt mere fornuftigt, f.eks. nogle af de afleveringer som ligger og venter. 

2 kommentarer:

  1. Så leger man bare lige room raiders på Theas værelse - nice hehe :b

    SvarSlet
  2. Ja, noget skal man jo have sådan en fridag til at gå med ;)

    SvarSlet