torsdag den 28. november 2013

Torsdagstoner: In The Valley BelowDen her duo var opvarmning til den på alle måder fænomenale White Lies koncert, og må sige, at det var et af de bedre support-oplevelser jeg har haft! Som Skille så rigtigt påpegede, så var sangerinden dog en anelse træls på scenen, men så er det jo heldigt, at vi nu bare kan nøjes med at høre musikken. Og den er der bestemt ikke noget galt med! Det føles lidt som en blanding af noget klassisk amerikansk skovmandsskjorte (ala Band of Horses eller The National), Evanescence, som man kunne forestille sig at de ville have lydt i dag, og så et skud britisk White Lies'ish synth/tightness! Umiddelbart en spøjs blanding, men det virker sgu!

Siden sidst har jeg fået overstået diverse events (bl.a. koncerten), som jeg havde set meget frem til, og de må alle sammen siges at have været en succes! Julefrokostsæsonen blev i hvert fald skudt godt og grundigt i gang, med masser af snaps, så det kunne jo ikke have været meget bedre. I morgen står den så på julefrokost nr. 3, hvilket nok må siges at være den jeg er mest spændt på - men mon ikke det nok skal gå alt sammen? Ellers er der jo altid de søde kollegie-menschen, at drikke en lille øl med ;)

1 kommentar:

  1. Urgh men hun var bare SÅ irriterende! :b
    Men ja, de var super dygtige. Havde nogle fede melodier og en genial energi. Hvis bare man lod være med at kigge på damen (:

    Meeeen, alt andet har bare en tendens til at blegne når det bliver efterfulgt af White Lies ;)

    SvarSlet