torsdag den 19. december 2013

Torsdagstoner: Gavin DegrawDenne uges torsdagstone-repræsentant er ingen ringere end gode gamle yndlings-Gavin-Degraw. Som kommer til Århus i marts. Og hvis koncert jeg netop har bestilt billet til! Glæder mig allerede - selvom de nyere sange ikke er lige så gode som de ældste, så synger han jo bare som en drøm live og er vanvittigt charmerende. Sådan husker jeg det i hvert fald. Det skal nok blive godt! :)

Tænkte at jeg ville prøve det der +/- spas, som folk excellerer så meget i nu til dags.. Så here we go:

Top notch

 • Julen står for døren! Det betyder familietid, hygge og masser af god mad. Samt endnu en lille julefrokost, denne gang med den gamle gymnasieklasse. Mon ikke det nok også skal blive spas og løjer :)
 • Nytåret lige så! Det skal holdes sammen med verdens allerbedste tøser, så det kan jo ikke andet end blive fantastisk! 
 • Søde mennesker über alles:
  • Højskole-gutter (aka. ekskærestes bedste venner) der gerne vil drikke øl med en. Lækkert at opleve et break-up, hvor man ikke mister alt for mange af de tilhørende gutter. I hvert fald når man (som mig) har en tendens til hurtigt at blive "en af gutterne" :b
  • Floorball-mates, der egentlig er ret awesome, når man tænker over det. 
  • Studiekammerater, der gerne vil have mig med til julefrokost for særligt udvalgte. Og som komplimenterer mig for mine social-skills - så har man sgu hørt det med! 
  • Verdens bedste naboer. Ud af de 13 mennesker jeg deler køkken med, er der virkelig ikke nogen jeg ikke kan lide! Så sent som i går var der en fantastisk 6.3-dag med Ringenes Herre, håndboldkamp, glögg, smølfe-shots, 90'er-musik (og dans!), pool og guitar-spillende/syngende dudes (eller i hvert fald én dude) til et pænt stykke ud på natten. Meget mere kunne man (næsten!) ikke forlange.. Og regner lidt med at vi er på den igen i aften - der er vist endda snak om at det bliver nede i byen. YOLO
 • At have købt julegaver for længe siden + ikke arbejde i detailhandlen op til jul! Var lige et smut ovre i det nærliggende center for at købe et par julekort, og det var allerede kaos.. Det slog mig at jeg havde været på den anden side af disken i de sidste to år, og hvor meget bedre jeg kan lide studielivet.
 • Gratis random stuff som følge af at folk flytter ud/rejser hjem. Har bl.a. scoret mig en ny cykelhjelm og et gulvtæppe. Gratis ting er bare lækre! 
 • Førnævnte Gavin Degraw-koncertbillet i hus! 
 • Generelt kæmpe-godt humør lige for tiden! Det er jo altid lækkert! :) 
Not so notch
 • Glæder mig til at komme hjem til Fynsland, men kommer sgu til at savne alle de søde naboer. Lige nu virker to uger som lang tid, og 2014 meget langt væk, men mon ikke det kommer førend vi aner? 
 • Har sagt farvel (i første omgang) til min yndlings-australier aka. min første og til dags dato stadig bedste Århus-ven. Hun kommer heldigvis tilbage om en måneds tid, for at tage et par eksaminer, men alligevel. Not fun. 
 • Folk der flytter generelt. To styks exchange-students, som jeg har hængt meget ud med + en dansk dude, som også er en af dem jeg har snakket meget med flytter ud af kollegiet. Trist. Så skal jeg også lige pludselig til at vænne mig til, ikke at være en af de nye mere. Crazy! 
 • Eksamen siger du? Har ikke været alt for god til at tage mig sammen i den her uge. Det er egentligt ikke fordi det er vildt svært, synes nok bare stadigt at der er lang tid til den 7. januar.. Og så har jeg prrioriteret lidt mere socialt her i det sidste stykke tid. Planen er at jeg peaker imellem jul og nytår, så skal det nok gå alt sammen :) 
 • De sidste par dage har lidt været af typen der godt kunne have brugt mere end 24 timer i døgnet. Er f.eks. kommet bagud med Nissbanden :o 
Et hurtigt estimat siger dog at der klart er laangt flere og større positive ting end negative. Det skal fejres! ;) 
Glædelig torsdag derude! 

3 kommentarer:

 1. Omg, du har bare intet på din negativitetsliste, er så misundelig! Haha :P

  SvarSlet
 2. Du lever livet, manner! Er slet ikke misundelig :)

  SvarSlet
 3. Whaaat, I kommenterede på samme tid! Crazy girls :p Men nej, har ikke så meget at klage over :)

  SvarSlet