fredag den 27. juni 2014

Fredag aften..

.. festen er i gang! Eller nej; men det er apparantly blevet tid til at blogge. Men først et lille musikalsk indslag. Normalt er det her slet-slet ikke min stil, men der er altså bare et eller andet ved det her nummer, der siger mig en hel masse lige for tiden. Mystisk alligevel.. 


Nå, men siden sidste indlæg er der da sket lidt. Jeg har overstået sidste eksamen på 2. semester, og tilbragt mange flere dage og nætter med dejlige mennesker i alle afskygninger (som oftest dog i Aarhus). For efterhånden en lille uges tid siden, vendte jeg så hjem til fø'eøen, og her befinder jeg mig sørme endnu. Jeg kan godt mærke, at det lidt har været en brat omvæltning, at gå direkte fra min Aarhus-læseferie-sommerstemnings-boble og til pludselig igen at "bo" hos de gamle; men det er nu egentlig ikke så tosset igen. Min lillesøster blev student i torsdags, så det har selvfølgelig fyldt en hel del indtil videre. Selvom hendes hue lidt har den forkerte farve (der er kun én rigtig hue, den er RØD...). At hun har fået en studentereksamen er klart en større (og nok tilsvarende mere uventet) bedrift end da jeg i sin tid fik min, og derfor bliver det også fejret på behørig vis. Og det er slet ikke slut endnu. Det er lidt svært ikke at blive i strålende humør, af at se så mange glade unge mennesker over det hele. Fantastisk! 

I morgen står den desuden på årets første vagt på det kære gamle slot; og mon ikke, det også nok skal blive lækkert. Det plejer det jo i hvert fald at være, og det faktum, at jeg nu kan tælle mig selv med som en af dem, der kommer tilbage i sommerferien - på trods af, at de egentlig er flyttet til en anden landsdel - må jo også give et fingerpeg om et og andet. Mit arbejde er temmelig komprimeret i år (aka. cirka hele juli), men jeg håber, at der også bliver tid til lidt andet. Evt., at se lidt til nogle af de vanvittigt mange dejlige mennesker, der befinder sig rundt omkring. Men mon ikke det nok skal la' sig gi' sig på en eller anden måde? :)

1 kommentar:

  1. Du kommer bare forbi Bassepigen! Jeg er klar til at give den fuld sommergas i O'ense ;)

    SvarSlet