onsdag den 11. juni 2014

Lykke og lyse nætterMine yndlingstidspunkter at blogge, er altid dér, hvor man har så meget at glæde sig over, at det bare skal ud ud ud.. På det seneste har jeg haft den følelse ret ofte, men har ikke lige fået blogget; nok mest fordi jeg ikke lige har kunnet finde ud af at formulere den på skrift (what a paradox). Men nu vil jeg altså prøve; mest fordi det er så længe siden, jeg sådan for alvor har delt noget med jer, og fordi jeg faktisk føler, at der noget at dele. 

Den sidste måneds tid har mere eller mindre været en kæmpe cocktail af sommer, idéhistorie og kærlighed i forskellige kombinationer (af og til også med et strejf af 6.3 eller floorball). Der har været eksaminer, der har været alkohol, og der har været afsindige mængder af hygge med gode mennesker. Rundbold, volley, gåture, bålhygge, frisbee, fællessang og 1000 andre ting. Faktisk har jeg (endnu en gang) formået at lægge mere vægt på ferie- end læsedelen af "læseferien". Men det er nu gået ganske udmærket alligevel! Har overstået 3/4 af semestrets to eksaminer, og mangler kun et mundtligt forsvar for en opgave, som jeg skrev for et par uger siden. Og mon ikke det også nok skal komme til at gå godt? Rider i hvert fald på en optursbølge lige for tiden! Tager kage med til alting og har endda meldt mig som bloddonor. Hvad skal det dog ikke ende med? 

Ingen ved det, men det bliver i hvert fald ikke kedeligt. I morgen  står den f.eks. på eksamensvejledning, et meget spontant besøg af verdens bedste Skille og grill/kage-hygge med de søde kollegiepiger. Tæt på en perfekt måde at tilbringe en torsdag på. Og jeg er sikker på at der venter en masse spas og løjer på den anden side også. Har i hvert fald hørt rygter om meget mere idéhistorie-hygge; og så er det jo også snart tid til at vende næsen mod Fyn og junior-gutindens studentertid.. Livet er nu herligt!

4 kommentarer:

  1. Det er skønt at livet også kan være sådan :) Hurra for det!

    SvarSlet
  2. Det ville være en skam at sige, at jeg har brugt læseferien på samme måde, men synes jeg har formået at tage det sure med det søde. Nu i så høj grad, at hele min krop og rød og øm. Ups :b

    Glæder mig totalt til i morgen. Det bliver super godt at se dig igen. Spontantur ftw! XD

    SvarSlet