onsdag den 23. juli 2014

This is our time now..


Jeg har altid haft en eller anden ting for Lily Allen (uden nogensinde at have dyrket hende sådan synderligt meget), og det her nummer er virkelig et pletskud. Det indfanger perfekt den efterhånden-lidt-mere-voksne-måde-at-gå-i-byen-på (bilder jeg mig selv ind, i hvert fald), hvor aftenens højdepunkt ikke nødvendigvis er at gå amok på en eller anden club (selvom det bestemt også stadig er sjovt!), men oftere opstår, når man er nået ud på de små timer, man er endt et eller andet random sted sammen med nogle dejlige mennesker, og man tænker for sig selv "hold kæft, hvor har vi det egentlig godt!" :)

Nå, men egentlig har det sidste stykke tid ikke budt på særligt mange af den slags oplevelser; måske er det også en af grundene til at nummeret siger mig så meget lige pt. Nuvel, der har da været mange gode ting; bl.a. studentefest for hende den lille, hygge og fest med yndlingstøserne, sommerhus med familien og besøg af diverse idéhistorisk godtfolk på Fynsland. Men først og fremmest har den stået på arbejde, arbejde og mere arbejde. Det er i og for sig fint nok, men der er bare ikke plads til så meget andet. Og i og med, at i år er første gang, jeg laver "flyt-udenøs-men-kom-tilbage-og-arbejd-henover-sommeren"-finten, kan jeg mærke at jeg savner mit nye hjem; Aarhus. Jeg savner hverdagen på kollegiet, med alt hvad den indeholder af løbehjulskørsel, Tekken, bordtennis, spontan øldrikning, diskolys og åndssvage påfund; jeg savner de seje idéhistoriske typer, floorballen, de spontane ture i fredagsbaren og mest af alt savner jeg en gut, som jeg er blevet åndssvagt glad for på åndssvagt kort tid. 

Egentlig er det vel et luksusproblem, sådan at have to steder man kan kalde for "hjem", og mennesker, der kan savnes begge steder. Så jeg har det nok egentlig meget godt. Det begynder da også at lysne ift. at der kommer til at ske lidt andet end arbejde igen. I næste uge begiver jeg mig f.eks. først mod Sønderjylland for at besøge en højskole-veninde, og så smutter jeg lige forbi Aarhus for en kort bemærkning, da det vanvittige kommer til at ske, at føromtalte gut er i DK samtidigt med at jeg har fri. Så det må jo udnyttes, især taget i betragtning, at han efter al sandsynlighed skal læse i Manchester det næste års tid (og jeg som svor, at jeg var færdig med langdistance-kærlighed..) Og så går der kun halvanden uges tid mere, så er årets arbejde overstået, og jeg kan begive mig tilbage til Aarhus, sådan for realz. Før 3. semester begynder bliver der så lige tid til en tur til Thy samt en uge med tutorgerning, og så skulle vi ellers meget gerne være i gang igen. I gang med et semester der kommer til at byde på nye, spændende fag, frivilligt arbejde både inden- og udenfor Idéhistories regi, mere tutoring og forhåbentlig også mere floorball. Så det bliver helt sikkert også sjovt :)

Nå, tænker at det er ved at være nok for denne gang. Har ikke været så god til at få opdateret på det sidste, men der er vitterligt ikke sket særlig meget, der har været vildt inspirerende. Mon ikke det vender tilbage igen? I må i hvert fald hygge jer alle sammen, og så vil jeg vende tilbage til arbejds-boblen og holde fokus på de fantastiske ting, der venter på den anden side :) 

6 kommentarer:

  1. Det lyder nu ellers meget hyggeligt. Men forstår udmærket du savner dit Aarhus :)
    Godt tiden går så hurtigt. Og dejligt du også får nydt lidt kærlighed inden ræset starter igen.
    Glæder mig til at se dig igen. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er ret skønt, ja. Glæder mig også til at se dig snart :D

      Slet
  2. Forstår godt at du savner Århus, det er jo dit hjem nu, ingen tvivl om det :)
    Hjem er der hvor hjertet er, ikke?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo, lige præcis. Men en del af mit hjerte er jo også på Fyn.

      Slet
  3. Det er som om, at jo længere man når omkring sig, jo flere ting, steder og mennesker vil man altid savne. Men eftersom alternativet ville være et utroligt begivenhedsløst liv, så må vi vel tage det som en god ting, og nyde at vi har så meget i vores liv, som er værd at savne (:

    Hvad er det for noget med noget frivilligt arbejde, det lyder da super spændende? Du har sgu altid været så god til at få sat gang i en masse spændende projekter! Mon ikke 3. semester stikker helt af, as per usual? ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har jo så evigt ret. Jeg ven jo også godt at der er tale om et luksusproblem :)

      Jeg skal være frivillig i Idehistorisk Forening, som er vores foredragsforening, og FOSIA, som handler om social innovation for studerende. Så det skal nok blive spændende. Jeg tvivler dog lidt på, at 3. semester kommer til at stikke helt så meget af, som 2. endte med at gøre xD Men nu må vi se :b

      Slet