onsdag den 1. oktober 2014

Hey verden!

.. i dag bli'r en fabulous dag! (oog tak til Sys Bjerre!) På trods af den nærmest larmende tavshed, så er jeg her faktisk endnu! Det føles lidt vanvittigt, at det næsten er to måneder siden, jeg sidst postede noget. Det oplagte spørgsmål ville være "hvor er tiden dog blevet af?", men det vil jeg undlade; for jeg kender godt svaret. Siden jeg vendte hjem til Aarhus har der været godt og grundigt gang i den. Og således er det egentlig ret sigende, at det først er i dag, hvor en forvredet ankel har tvunget mig til at forholde mig roligt en hel dag, at jeg får taget mig tiden til at lave det blog-indlæg, som jeg har gået og tænkt på i de sidste par uger.

Men på trods af travlheden (og ankelen), så har jeg det godt! Vi er efterhånden igennem den første måned af 3. semester, som har budt på læsestof i helt nye mængder; men det meste er nu ret interessant, så det går nok! Udover det har der været en lille tutor-tjans, som en overgang fyldte ret meget, med diverse høvdingebold-kampe, introforelæsninger, fester og deslige; jeg har nået at få en kæreste - og allerede indenfor den første måned af forholdet at sende ham af sted til England; pt. bruger jeg en del tid sammen med de gode mennesker i FOSIA; og så er floorballen også gået i gang igen, med større intensitet end nogensinde før (i hvert fald for mit vedkommende). Så umiddelbart er det egentlig meget nemt at se, hvorfor jeg føler at tiden flyver af sted, og den ene uge tager den næste. 

Heldigvis betyder vores indtræden i oktober måned, at der venter en efterårsferie lige rundt om hjørnet; og sjældent har den været mere set frem til. Både fordi den giver et pusterum ift. hverdagen, men også fordi den er proppet til randen med gode mennesker. Således starter jeg ugen ud med at tage til indflytterfest hos en god veninde i KBH og spise brunch med mine efterskole-piger. Derefter går turen mod the UK, hvor jeg først skal besøge førnævnte kæreste i Manchester, og efterfølgende sammen med ham tager til Edingburgh for at besøge en anden god veninde. Det må da siges at være noget nær den optimale måde at udnytte 10 dages ferie på :) 

Til slut en lille sang (ellers ville det jo ikke være noget rigtigt TTT-indlæg, vel?). I får den her dejligt ukomplicerede popsang fra Keane; fordi den har hængt fast i min hjerne det sidste stykke tid (på trods af at den på ingen måde er ny), fordi vi har læst relativt meget om "sovereigns" på det her semester so far, og fordi den apparently udspiller sig i netop the United Kingdom. Og så er det bare en gevaldig ørehænger. Prego!


5 kommentarer:

  1. Og jeg som troede at du var død <3 Dejligt med lidt lyd her!

    SvarSlet
  2. Wuhuu, hun lever!! (:

    Jeg er mega ked af, at jeg ikke kan komme med til kbh, savner jer sgu.. Men det er fedt at høre, at du har det godt (ud over anklen, av..). Sig til næste gang der rammer fynsland (:

    SvarSlet
  3. Jep, jeg lever :) Savner også dig æmsen (og dig Livsen, men vi ses jo snart!). Skal nok lige give lyd, hvis det kommer til at ske :b

    SvarSlet
  4. Glæder mig til at du kommer! :D
    Og dejligt at høre, at du får tiden til at gå med mange dejlige ting.

    SvarSlet
  5. Jeg glæder mig også til at se dig og din nye crib, Janse! :)

    SvarSlet