søndag den 19. december 2010

Hvor kom det lige fra??

Puff, så gik der lige fire måneder siden sidste blog.. Tiden flyver jo afsted når man er i godt selskab. Men nu er jeg, i hvert fald for en kort(?) bemærkning tilbage. Og ja, det er delvist Skilles tilbagevenden til det go'e gamle univers, der har gjort udslaget. Ikke at jeg ikke har tænkt på bloggen i de fire måneder, men har bare haft så meget andet at se til hele tiden, og så har bloggen været en smule nedprioriteret. Men nu står den på ferie, og så skulle man da være et skarn, hvis man ikke bloggede bare en lillebitte smule. Så det gør jeg så. 

Det er egentlig ikke fordi jeg har noget interessant at blogge om. Det er jo som sagt juleferie, og jeg har indtil videre tilbragt den med seriøs stening, facebook, fysikafleveringer, håndbold-kigning og den slags pjat. I morgen står den dog på julegave-shopping med min søster, så sker der da lidt. Men det er nu ret rart med en lille ferie (hvornår er det ikke det?).

Nårh ja, det der indtil videre kendetegner min ferie allerbedst er.. *trommehvirvel* EN SANG (underligt nok, når det nu er mig, og jeg ellers på ingen måde går op i det der med musik - bare kig på samtlige mine tidligere blogs eller min samling af musik-relaterede t-shirts..) 
Nåhmen, der er i hvert fald en sang, som jeg har hørt uafbrudt og mindst en million gange i løbet af de sidste to dage. Og det er... 

Og ja, jeg ved godt at de er halvgamle, og at videoen er lidt spøjs, men det allermest essentielle, nemlig melodien, har de i den grad neglet. Godt gået gutter!! 

Bonus-info: En anden grund til denne pludselige genopståen er en idé jeg har gået med i et stykke tid, som det snart er tid at føre ud i livet.. Stay tuned!

2 kommentarer:

  1. Hvor spøjst, jeg sad selv og voldlyttede den sang de sidste par dage af SRP'en hehe :b

    SvarSlet
  2. Hold da op. Er verden nu ved at gå af lave igen? :b (Dig skrive en blog).

    SvarSlet