onsdag den 5. oktober 2011

En rar tirsdag aften; Sushi, cocktails, Kris Herman og James Blunt


Sød veninde + Mummenums cocktail

 Lækker sushi fra kendis-stedet Goma

 Kris Herman - måske kommer der mere om ham senere..

James Blunt

Selve koncerten var egentlig ganske udmærket. Jeg er ikke die-hard James Blunt fan - så der var en del sange jeg ikke kendte - og vi sad på tribunen, så den helt vilde euforiske koncert-stemning udeblev lidt. Faktisk virkede publikum generelt lidt tamme i det. Der var f.eks. ingen der ville være med til at give bifald til guitaristen efter hans solo, sådan som man ellers plejer at gøre. Koncertens mest magiske øjeblikke opstod da også under de mere stille numre, specielt "Goodbye My Lover", hvor det var svært at lade være med at knibe en lille tåre. Af andre højdepunkter må dog også nævnes "Carry You Home", "Wisemen" og det sidste ekstranummer, den skønne "1973". Da kom der endelig ordentligt gang i folk, og James kastede sig også (meget overraskende) ud i en gang crowd surfing, måske for at prøve at rokke lidt ved det pæn-følsom-fyr image han ellers render rundt med. Det lykkedes dog ikke helt, og der er nok ikke mange der ikke stadig ser ham som den følsomme britiske fyr, der krænger sin sjæl ud i sine tekster og synger ganske glimrende. 

3 kommentarer:

 1. Vi skal nok få os noget episk koncert stemning senere så :b
  Det ser rigtigt hyggeligt ud (og hvor er du flot Nico, hvis du læser med :b)

  Kan helt sikkert godt forstå hvis i fældede en tåre under "Goodbye My Lover", tuder jo næsten bare ved at høre om det hehe (:

  SvarSlet
 2. Jaer, glæder mig til at fyre den ornlig sygt af :D Er lige gået i gang med at lytte til Sebastian Linds nye album - skulle lige have den anden koncert overstået først, for at være fair overfor den kære James :)
  Og selvfølgelig er Nico flot - det er jo hende :D

  Ja, det var virkelig smukt og sørgeligt.. :o)

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at høre hvad du synes om det så, og selvfølgelig til den uden tvivl episke koncert! xD

  SvarSlet