søndag den 29. september 2013

Her går det jo godt!

Var i Den Gamle By og lege turist i går (tak for gratis indgang, TopAttraktioner!), og ovenstående skilt - fundet i deres nye afdeling med Danmark anno 1974 - var simpelthen for aktuelt til ikke at blive foreviget. Så det blev det så! Faktisk efterlever jeg det dog ikke 100%, da vores fredagsbar kun har øl fra Vestfyen og Refsvindinge. Der må være en fynsk mafia et sted :)

Nåmen, tænkte egentlig at jeg lige ville lave en lille update på hvad jeg har rendt rundt og lavet i den sidste uges tid (det er vel søndag, og jeg magter ikke mere af Augustins Bekendelser lige nu..). Det kunne godt forveksles med de for tiden så populære "ugen-der-gik-op-og-nedture-og-tralala"-indlæg, meeen tror ikke at det er sådan det skal fortolkes. Ugen er jo egentlig slet heller ikke gået endnu (der mangler f.eks. stadig en af de allervigtigste traditioner!), men det er apparently nu jeg har tid til at blogge. Et andet problem med at give sig i kast med et ugentligt indlæg ville være at man blev hængt op på det (sjovt nok). Så i første omgang kommer her bare lidt om den uge som er ved at være slut.

Og det har faktisk været en ganske fornøjelig uge! Jeg har f.eks.:

 • Haft en ekstra fridag pga. en professor med hold i ryggen (mullerpuller), som bl.a. blev udnyttet til at gå på opdagelse i den omkringliggende natur. Kan godt mærke at jeg indimellem savner den ro og fred der er på Stubmarken (hej nabo-børnehave!), men så er det godt at man kan finde spots rundt omkring, hvor der er lidt af det samme (i hvert fald træer!).
 • Været til floorballtræning for tredje gang. Det er jo bare en fantastisk (hård) sport! Synes det er super rart at lære det mere tekniske (taktisk minder det faktisk meget om kajakpolo!), og har da også været temmelig øm i den her uge, fordi jeg lige pludselig er begyndt rent faktisk at bruge mine muskler når jeg skyder til bolden :) 
 • Været til et interessant foredrag om kropsforvaltning ved en idrætsprofessor, der bl.a. kom ind på doping (både i sport og som begyndende fænomen indenfor den akademiske verden), prostitution og den potentielle udsigt til en race af overmennesker, med alle de ting som videnskaben kan gøre ved kroppen i dag. Spændende!
 • For første gang været i ovennævnte fredagsbar, hvilket var super hyggeligt. Og det virker som om at jeg endelig(?) har fundet et forum hvor mange deler min store kærlighed til Bezzerwizzer og lignende spil. Fantastisk!
 • Genopdaget en del fantastisk musik, som ellers var forsvundet i glemslens tåger. Elsker virkelig bare når det sker. Så tak til Spotify (og min søde lillesøster!)
 • Tilbragt en hyggelig eftermiddag med en veninde i Den Gamle By, og derefter spist aftensmad og drukket dejlig papvin med mine yndlings-udvekslingsstuderende og samme veninde. Total tøsehygge!
Desuden kan det også nævnes at vi efterhånden er ved at være sådan rigtigt i gang med det dersens studie. Indtil videre har det været både spændende, søvndyssende, udfordrende og sjovt, og jeg er ikke skræmt væk endnu. Det hjælper selvfølgelig også at man er ved at vænne sig til det hele. Blev spurgt den anden dag, om jeg var begyndt at føle mig hjemme i Aarhus - og det måtte jeg sige at det var jeg faktisk! Det var helt sikkert den rigtige beslutning at drible herop! :) 

Så generelt er der altså nok af ting at være i godt humør over. Og et hurtigt kig i kalenderen siger at der kun bliver endnu mere indenfor den nærmeste fremtid. F.eks. skal jeg på hyttetur med studiet i næste weekend, og så er der jo efterårsferie, der kommer til at stå på besøg af nogle af de allerbedste piger, gensyn med andre søde venner og arbejde på det dersens slot. Og noget af det fede ved at hænge ud med internationale menschen er også bare at man laver al muligt spas, fordi de skal få så meget som muligt ud af deres tid i Danmark (yolo er apparently mottoet). Så mon ikke der dukker mere op :)

4 kommentarer:

 1. Er så glad for at høre at du er glad!
  P.S. er klar på Bezzerwizzer når vi ses.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også glad for at jeg er glad ;)
   Yay, det er en deal! Er allerede ved at tænke over hvad vi skal lave - glæder mig så meget :D

   Slet
 2. Årh hvad, hvis man skal spille vidensspil, så skal det helt sikkert være TimeOut. Godt nok er det ret dyrt (500 bobs mener jeg..), men det er det vildeste, og alle pengene værd. Bezzerwizzer go home ;)

  Glæder mig sygt meget til at besøge dig i din helt egen storby. Det bliver så fedt! xD

  SvarSlet
 3. Dejligt at du har det så godt deroppe nordpå, og at du har fundet dig nogle søde mennesker at tilbringe noget tid med! :)

  SvarSlet