onsdag den 25. september 2013

Musikoplevelser E'13

Jeg har et princip, der siger at koncerter - og musik generelt - er noget af det der ikke må spares på. Det har resulteret i en masse fantastiske koncertoplevelser, startende med en vis Gavin DeGraw i Tivoli for efterhånden syv år siden (vildt!), og jeg er slet ikke færdig endnu. Det faktum at jeg just er flyttet til Aarhus gør også bare det hele lidt nemmere, og jeg har da også stadig min festival-debut til gode (Northside, anyone?).
I første omgang er der dog to koncerter der presser sig på her i løbet af efteråret:


Den 25. oktober skal jeg for tredje gang opleve den dejlige svendborgenser Sebastian Lind live. Denne gang skal jeg dog prøve noget nyt, i og med at koncerten ikke foregår i Svendborg, men derimod her i Århus. Da jeg var ude at rejse i foråret var den sædvanlige SL-bande (med et nyt medlem!) til koncert i O'ense, og det var jeg ærligt talt lidt træt af at misse. Meen, tager revanche nu. Udover at besøge et nyt spillested (Atlas) skal jeg også prøve noget andet nyt - at tage til koncert alene. Men tror nu faktisk ikke at musikoplevelsen bliver ringere af den grund.. :)Den 25. november (aka. præcis en måned senere) står den så på britisk rock. Det er fænomenale White Lies, der lægger vejen forbi København, og det skulle man da være et skarn for at gå glip af! Skal afsted sammen med mine to yndlings-White-Lies-freaks, og hvis koncerten bliver lige så god som sidste gang vi oplevede dem live, så skal det nok blive fantastisk. Det er klart et af de bands jeg har været til koncert med, som har været allerbedst live. Og så virkede de også bare som nogle fantastisk flinke gutter, på trods af deres noget dystre musik (i hvert fald i forhold til hvad jeg er vant til at høre). 

Og nåårh ja, lige afslutningsvis et billede fra sidste (gratis!!) koncert jeg var til - nemlig den kære Kris Herman. Det var helt sikkert ikke sket på Stubmarken!

Lige afslutningsvis et billede fra sidste (gratis!) koncert med den kære Kris Herman. Det var helt sikkert ikke sket på Stubmarken!

3 kommentarer:

 1. Wuhuu! xD

  Er så enig - koncerter er noget af det eneste, som altid er alle pengene værd. Minderne kan der ikke sættes pris på (:

  Forsøger også at overtale de andre til endnu en Sebastian Lind tur, for jeg er bestemt ikke færdig med ham! Hvis ikke de gider, så kommer jeg og joiner dig ;)
  Glæder mig sindssygt meget til at høre de Hvid Løgne en gang til - og så endda i Store Vega. Det bliver sååååå fedt xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvordan kan man blive færdig med Sebastian Lind? Du kommer bare ;)

   Slet
 2. Det kan sagtens være hyggeligt at tage til koncert alene, så længe man føler sig tryg nok :)

  SvarSlet