torsdag den 17. april 2014

Ro på

Er hjemme på Stubmarken, for at holde påskeferie. Og sjældent har det været mere tiltrængt. Det sidste stykke tid har været fyldt. Fyldt med overvejende gode ting, men først og fremmest bare fyldt med alt muligt. Projekter, arrangementer, personer, ambitioner, oplevelser, udfordringer og overvejelser. Så lige nu nyder jeg det her pusterum i fulde drag. Nyder at der er tid til avislæsning, til familiehygge og -fjol, til at sove længe, til afslapning og til at nyde det fine fynske forår. Jeg er vild med Aarhus, men i travle perioder kan man godt længes efter den fred, ro og natur som findes herude på Lars Tynds landet. Så påsken må siges at komme meget belejligt.

Jeg har ingen Torsdagstoner i den her uge. På det seneste har jeg gået med en del overvejelse omkring bloggen - føler lidt at jeg er inde i en slags eksistentiel krise med hensyn til den. Hvad vil jeg, hvad kan jeg og hvorfor er det egentlig i første omgang at jeg gør det? I en travl hverdag synes jeg det er svært at have overskud til at sætte sig ned og lave de der rigtigt gode indlæg, og så bliver det ofte sådan noget lidt halvt noget. Og er det så måske bedre helt at lade være?

Jeg ved det ikke, men jeg ved at I i stedet for musik i den her uge får en lille samling af nogle af de bedste/sjoveste/mest tankevækkende ting jeg er stødt på i min online-færden indenfor den sidste uges tid (+/-):


Håber I alle finder tid til at slappe af, i større eller mindre omfang. God påske!

1 kommentar:

  1. Jeg synes det er dejligt at du blogger fra tid til anden, det behøver jo ikke at være evig og altid :)
    Nogle gange er det bare rart at tømme sin hjerne.

    SvarSlet