torsdag den 3. april 2014

Torsdagstoner: Toploader


Havde faktisk tænkt mig at holde en lille pause fra bloggen, men sådan skulle det så åbenbart ikke være. Man har jo som bekendt et standpunkt til man tager et nyt, og på dette lettere fremskredne tidspunkt torsdag aften stod det pludselig lysende klart, at jeg lige var nødt til at poste den her gamle 00'er-klaa'siker (apparently fra 2000 - hej gamle mig!). Det er virkelig virkelig virkelig en sang jeg aldrig bliver træt af! :)

Har ellers haft en lidt begivenhedsrig torsdag, med en meget improviseret og "generelt-lidt-præget-af-kaos"-agtig fremlæggelse, der sådan set endte med at gå fint nok (mine skills er stadig intakte), og efterfølgende vældig spontan "hurra-vi-har-weekend"-øldrikning med diverse idéhistorisk godtfolk. Nåede vist at blive lidt småberuset af den gode (fynske) øl og det fremragende selskab - men det er jo kun torsdag én gang om ugen, så mon ikke det går. Hyggeligt var det i hvert fald i den grad! ;) Og således er vi tilbage ved ugens torsdagstoner - noget siger mig at der måske snart kommer en anledning til igen at få svunget det gamle træben. Alting er i hvert fald ikke som det plejer at være. Måske er det foråret der for alvor er ved at være på vej? Som altid er det svært at spå, og især om fremtiden :) 

7 kommentarer:

 1. Ah hvad, ligger der noget mellem linjerne jeg ikke har fået fat i? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sådan ligger der ikke noget - endnu.. Men vil sige at der måske er potentiale :o)

   Slet
  2. Uuuuuuh ;) Glæder jeg mig til at høre om.

   Slet
 2. Du er in love, jeg kan mærke det!
  Er personligt i tvivl om om jeg nogensinde kommer til at svinge noget igen ... Kan intet andet end at ligge brak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aaarh, det er måske lige at strække den, men en smule forårsfornemmelser i hvert fald ikke af vejen.. ;)
   Selvfølgelig gør du det basse :) God bedring <3

   Slet
 3. Wuhuu, torsdagsfest! Jeg vil også vide mere om Theas loooooooovelife ;)
  Er det stadig ham smækkermåsen fra gangen, eller er der nye guldfisk i vandpytten? (:

  SvarSlet
 4. .. og sådan får man gang i kommentarfeltet :p
  Lovelife er nu så meget sagt, men man må jo stadig gerne fejre de små successer ;) Og nej, mr. gang-dude er ude af billedet - det her er meget bedre ;) Der er muligvis tale om en (tidligere uopnåelig) Aarhus-klassiker.. :o)

  SvarSlet