fredag den 28. marts 2014

Hej blog..

.. du har da vist været lidt forsømt på det sidste! Undskyld blog! Men jeg synes at jeg har haft gode grunde til det - det føles virkelig bare som om marts måned er strøget af sted med lynets hast. Det må jo være fordi jeg har det godt? :) Nå, men for at komme tilbage på sporet, tænkte jeg at jeg ville tage en omgang +/- spas:

Marts mucho meganice

 • Det der forår er og bliver altså bare noget af det jeg er allermest fan af! Sidste år gik jeg praktisk talt glip af det danske forår; tog afsted til den anden side af jorden i slutningen af marts (hvor der var sneglatte veje!), og var hjemme igen i slut-maj, hvor vi allerede var på vej til hvad der skulle blive en ekstraordinært god sommer, så i år skal den bare have god gas! Elsker solskin, blå himmel, fuglefløjt og ikke mindst den indflydelse det har på folk. Lige pludselig er der bare masser af grin, spas og løjer og god stemning over hele linjen! Det er dælme svært ikke at blive helt glad i låget af :) 
 • Marts må siges at have stået ret meget i studiets tegn (det er vel egentlig også fair nok, når nu det er det, der officielt set er min hovedbeskæftigelse?). Kan vildt godt li' de fag vi har på det her semester, og som altid kan jeg jo også godt li' at være en af de bedste.. Så det har jo taget noget tid, men også givet resultater, så det er jo lækkert nok! Tror efterhånden jeg er ved at have fået etableret mig sådan ordentligt som en af dem, man skal regne med ;)
 • Udover selve studie-studiet er 2. semester åbenbart også der hvor alle lige pludselig begynder at fokusere på engagement i diverse frivillige foreninger/spas-og-løjer. Det er nok først nu, vi er ved at have overskud til at fokusere på den slags også, frem for bare "hvordan skal jeg nå at læse alt det jeg skal???". Så det skal der jo også snuses lidt til. Indtil videre tror jeg at jeg ender med at gå med FOSIA, men nu må vi se hvad der sker :) 
 • Forårsstemningen er blevet ekstra understreget af ekstrameget socialisering med random menschen. Idéhistorikerne har stort set aldrig været sødere og sjovere end de er lige for tiden, var et lille smut i KBH for at besøge en dejlig Børge, og sidste weekend stod på intensiv kollegie-hygge med Tour Des Chambres; der bl.a. bød på Eurovision, heavy metal (og tatoveringer!), skumbananer og fest til solen stod op, fælles tømmermændsdag  med hjemmelavet fried chicken samt rengøring og efterfølgende italiensk-is-spisning. Og så er der jo også altid skraldetogter, floorballtræninger, dropout-dates, politiske debatter og "rolig-nu-det-kan-godt-lade-sig-gøre-at-få-et-rigtigt-job-med-idéhistorie"-arrangementer der skal passes. Gang i den! :) 
 • De små ting: Avisabonnement, at chokoladefontænen fik lov til at køre en tur, masser af dårlig humor og selvfølgelig 117 andre ting, som jeg ikke kan komme i tanke om lige nu.. Men de er der! :)

Marts meh
 • Der har da været lidt, men gider egentlig ikke rigtigt beskæftige mig med det! (Ved godt at jeg lidt for tit er et positivt røvhul.. Undskyld gutter :b)

Og således kom vi næsten igennem marts måned anno 2014 - der er dog stadig lige et par dage tilbage inden vi rammer en af årets dejligste dage aka. 1. april (som apparently er Fred & George Weasleys fødselsdag!!). For mit vedkommende kommer de til at stå på floorballstævne, fødseldagsbesøg af los familios og idéhistorie-spas-og-løjer. Og så rammer vi jo april måned, der også allerede tegner rigtig rigtig godt. Det er svært at spå om fremtiden ja, men man kan jo altid have en forventning om hvordan det kommer til at gå - og mon ikke det bliver okay? ;)

En lille sang skal I da heller ikke snydes for, og i dag bliver det en klaa'siker, der i den grad er indbegrebet af forår i Danmark:

5 kommentarer:

 1. For satan hvor er du glad ... Det er jo sindssygt!!! :b Men også dejligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen for hælleren, kan jo næsten ikke lade være xD

   Slet
 2. Mmmmh, forår. Der burde være noget der kunne sprede glæde på samme måde hele året! (:

  Helt ærligt Thea, hvem tror du du narrer her? Selvfølgelig har du været 'en man kan regne med' hele tiden :b
  Glæder mig sådan til at se dig i april! Der må og skal gøres plads i flyttehysteriet til at vi kan ses, når nu jeg ikke kan nå din fødselsdag (:

  *Shu-bi-dua* xD

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det har jeg jo også godt selv vidst.. Men det handler jo også om at de andre skal vide det ;)
   Ja for sørensen! Jeg regner med at være på Fynsland det meste af påskeferien :D

   Slet
 3. Jeg er også så forårsklar - det er skønt! Den første april må byde på sol, de to Weasley drenge opfører sig jo altid pænt B-)

  - Anne

  SvarSlet