torsdag den 13. marts 2014

Torsdagstoner: Travis


Egentlig var ugens torsdagstoner planlagt til at skulle være Gavin DeGraw - men i går aftes viste det sig så, at den famøse koncert er aflyst, da den kære Gavin åbenbart er blevet syg. Pokkers også, men der er jo ikke så meget at gøre ved det.. Så måtte der altså lige tænkes alternativt ift. ugens nummer - og valget faldt på de altid gæve gutter fra Travis, og deres meget forårs-solskins-agtige nummer; kan i hvert fald godt nikke genkendende til følelsen af at intet rigtigt kan slå mig ud lige for tiden, pga. det gode vejr. Life looks better in spring, som en klog(?) mand fra Cypern engang sang :b

Da nu koncerten er aflyst, og det tilhørende lillesøster-besøget ligeså, har jeg liige lidt ekstra tid til at få lavet noget af alt det studiearbejde, som ikke kommer til at blive lavet henover weekenden. Så det er jo egentlig godt nok. Synes jeg er inde i et godt studie-flow lige for tiden (pwnede f.eks. lige en fremlæggelse om Kant aka. filosofiens godfather, sammen med min læsegruppe i går), og det ville jo være en skam at ødelægge det. Giver den i hvert fald en skalle i dag - er allerede godt igang - så jeg kan tillade mig at holde fri i weekenden og nyde foråret og det gode selskab. Vi ses derude! :) 

4 kommentarer:

 1. Ej hvor er det bare smadder ærgerligt! Øv for dig.
  Men godt at du ser så positivt på det, og bare rocker studiet i stedet. Hvis ikke det skulle være dig der gjorde det, ja, hvem skulle det så? Go girl ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke kan tørres op! ;)

   Slet
 2. Opdagede det også lige tidligere i dag. Sikke noget overdrevent mega møg.. Koncerter skal bare finde sted som planlagt, ingen diskution.. Håber han kommer sig hurtigt, og giver en 'undskyld-jeg-blev-syg' koncert (:

  Er så misundelig på dit overskud lige for tiden. Dele tak? (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg ikke vi skal regne med.. Men man kan jo aldrig vide :b
   Jeg deler gerne - der er nok til alle! :)

   Slet