tirsdag den 11. februar 2014

Come, let us sing the sailor song!


Syntes lige det var på sin plads at fejre dagens veloverståede studiearbejde med en lille sang. Har været til forelæsning, hvor vi lige tog den græske og arabiske videnskabs historie, og efterfølgende læst om teknologiens udvikling fra den tidlige middelalder over landbrugsrevolutionen, de første universiteter, den militære revolution, pestens hærgen og 100-årskrigen, og til kolonitiden og den begyndende renæssance. Havde også lige et kort intermezzo bestående af erkendelsesfilosofi fra 1600-tallet - så har været vidt omkring!! Begynder at forstå dem, der kaldte idéhistorie for "det ultimative Bezzerwizzer-fag" ;)

Anyways, henimod slutningen af min læsning - hvor det hovedsageligt handlede om søfart - blev overstående sang ved med at summe rundt i udkanten af min bevidsthed. Så der var jo ikke andet at gøre end at tage på sejltur med Toy-Box, der på trods af deres noget mindre internationale succes end de nært beslægtede Aqua, stadig har en speciel plads i mit hjerte. Man er vel barn af 90'erne :) 

5 kommentarer:

 1. Det er en ny en dejlig sang, og ja. Er man barn af 90'erne, så kan denne sang ikke undgås!

  SvarSlet
 2. Føler mig lidt beskæftiget med dig lige for tiden - har i løbet af en dags tid været gennem "ultra korte" gennemgange af den britiske historie samt videnskabsteoriens historie, med en forlæser der konstant skulle name-droppe Sokrates, Isokrates, Saussure og alle de andre. Abstrakt men spændende :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Gang i æmsen! Er det nu, jeg skal sige at jeg kun kender Sokrates ud af de tre du nævner? :p

   Slet
  2. Isokrates tror jeg også først jeg hørte om i går, og Saussure er lingvist hehe :b

   Slet