tirsdag den 25. februar 2014

Forårstravlhed anno 2014

I sidste uge rundede jeg mit første halve år i Aarhus..

Okay, så teknisk set er det ikke helt forår endnu, men det begynder da at lugte lidt derhen ad, med solskinsvejr, lysere morgener og fuglesang midt om natten. Forårstemningen er ved at slå igennem i hvert fald! Lad os krydse fingre for, at vi ikke når at få et tilbagefald. Et andet symptom på forårets komme er at jeg er blevet ramt af forårstravlheden. Der sker bare så mange ting, og derfor har jeg ikke lige haft super meget tid til at blogge. Men tænkte, at jeg lige ville smide en lille update på nogle af de ting, der optager min tid og min bevidsthed lige for tiden.. 

Studie:
Vi er ved at være godt i gang med 2. semester, og der er nok at se til; filosofiske værker der skal læses, oplæg der skal holdes,frie opgaver der skal defineres, fredagsbarer der skal besøges og fester der skal danses til. Så alt det går der en pæn tid med - men langt hen ad vejen er jeg godt tilfreds med det! "Viden er magt" som den kære Francis Bacon sagde, og noget af det jeg allerbedst kan li' er når det man lærer kan sættes i relation til hinanden, og passe ind i en større sammenhæng. Og lige pt. er det tilfældet med de to fag vi har; det hele giver bare god mening. Så kan man tale om idéhistorie!

Fritid:
Mit flooball-hold har været ude for en struktur-ændring, så vi nu har mulighed for at træne to gange om ugen. Desværre ligger den ekstra træning så tidligt, at jeg stadig har undervisning, så det kommer ikke til at betyde det helt store i praksis (studiet må jo komme i første række). Jeg har dog fået erhvervet mig min helt egen stav, som jeg glæder mig meget til at afprøve (i aften). Desuden har jeg planer om at komme i gang med fodbolden igen :)

Fremtid:
Det er lige som om, at med 2. semesters komme, er alle de tanker, som ellers har været skubbet i baggrunden det sidste stykke tid, dukket op igen. Nu er det lige pludselig ikke længere muligt at gemme sig bag "jeg er jo kun lige startet"-mentaliteten; og spørgsmålet "hvad vil du egentlig med dit liv?" dribler ofte rundt i udkanten af mine tanker. Jeg ved det ikke, men jeg ved, at der er mange muligheder. Og mange ting der skal overvejes, planlægges, tages stilling til. I første omgang skal jeg til konkurrence/workshop i social innovation her i weekenden - ved ikke hvordan det kommer til at gå, og om det er noget jeg kan bruge til noget, men det skal nok blive spændende i hvert fald. Det er svært at spå - især om fremtiden!

Derudover er der jo også bare en masse spas og løjer og socialisering med various menschen. Så det går lidt slaw i slaw - men det går godt! :)

2 kommentarer:

 1. Det er dejligt at det går som smurt! Det lyder i hvert fald spændende det som du tager til i weekenden. Det vi vil da super gerne høre mere om ;)
  Og fremtiden skal nok komme. Det er ikke altid så meningsfyldt at gå og grue over den. Nogle gange er det godt at have noget planlagt, andre gange kan det dog sagtens gøres mindre spontant :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også det bliver godt! :)
   True that, plejer heller ikke at være den der planlægger allermest :b

   Slet