tirsdag den 16. marts 2010

MEGA MIKA MANIA

Koncerten i går var intet mindre end fantastisk! Ham Mika er sgu ikke helt normal - og heldigvis for det! ;) Er i hvert fald klar på ham en anden gang igen hvis det skulle være!

Det værste ved koncerter (især dem man har glædet sig til i laaaang tid) er når de er overstået. Så sidder man bare tilbage med et kæmpe antiklimaks, og har lyst til at opleve det hele en gang til.. Derfor var det jo heldigt at jeg i dag opdagede at selvsamme Mikas nye single og musikvideo er blevet lagt ud på youtube! Det drejer sig om titelsangen til en film der snart kommer i biograferne og hedder Kick Ass. Jeg har (sjovt nok) hørt sangen en deeel gange i løbet af dagen, men vil da også lige poste den her, hvis der, mod al forventning, skulle være nogen der var interesseret.



Synes sangen er udmærket, ikke en af hans bedste, men alligevel allerede en gedigen ørehænger (kunne omkvædet efter jeg havde hørt den én gang!) - til gengæld er jeg ret så vild med musikvideoen. Synes altså virkelig han er sød her, selv i kikset udgave.. :)

1 kommentar: